— De juiste balans
— ‘De kunst is om koffie maximaal tot uitdrukking te brengen’
— Open over koffiewaarde
— Koffie mag een feestje zijn
— Bakkie doen met Joris Bijdendijk
— Gebrand op het beste
— Dubbel shot melk graag
— Bakkie doen met Barry Hay
— Sta op voor eerlijke koffie met Dursun Mun
— Bruggen bouwen voor impact
— Barista a casa
— Stéphanie Ribbens – Café Royal
— Spot on je roast kiezen
— Bakkie doen met Henk Schiffmacher
— Sta op voor eerlijke koffie met Mark Slegers
— Sta op voor eerlijke koffie met Mariët ter Veld
— Bakkie doen met Carlo Bach
— Sta op voor eerlijke koffie met Esther ‘Tess’ Atieno
— Siebren Nicolai, Lavazza
— Koffieproeverij sterrenchef Joris Bijdendijk x L’OR Espresso
— Een nieuwe standaard
— Koffiebarmenu
— Koffie met een verhaal
— Speciaal proeven
— Veronica Rossi – coördinator Lavazza Foundation
— ‘Een pittig bakje koffie’
— Sta op voor eerlijke koffie met Sven Drillenburg Lelijveld
— 10 lessen van barista en trainer Michelle Pulcher van Lavazza
— Elke dag een beetje beter
— Koffie met een plan
— Alles over oploskoffie
— Sta op voor eerlijke koffie met Lena Knoerzer
— I have a coffee dream
— Bakkie doen met Koen de Kort
— Jozua Jaring: ‘Koffie is een keukengeheim’
— Koffie met aandacht
— Go go koffie
— Francesca Lavazza
— Hoe herken ik het perfecte kopje espresso?
— Vandaag is rood
— Allard Engels, Segafredo
— Bakkie doen met Ellen Hoog
— Sta op voor eerlijke koffie met Chiara Scirè
— Lotje Kaak, Fairtrade Original
— ‘Ik wil mijn vaders visie om volledig in harmonie met de natuur te leven voortzetten’
— Meester Egberts
— Latte Art
— Bakkie doen met Domien Verschuuren
— Anna Hendriksen, Simon Lévelt
— Welk koffiekarakter heb jij?
— Sta op voor eerlijke koffie met Daniëlle de Lange
— Proeven als een pro, met Sandra Hermans – Q-grader voor Simon Lévelt
— Maycke de Weger, Australian
— Gilbert Willemsen – Roots
— Pierre Wind: ‘Magie in de keuken’