— Veronica Rossi – coördinator Lavazza Foundation
— Speciaal proeven
— Vandaag is rood
— Bakkie doen met Joris Bijdendijk
— Koffie met aandacht
— Jozua Jaring: ‘Koffie is een keukengeheim’
— Gebrand op het beste
— Barista a casa
— ‘Een pittig bakje koffie’
— Sta op voor eerlijke koffie met Lena Knoerzer
— Gilbert Willemsen – Roots
— Lotje Kaak, Fairtrade Original
— Een nieuwe standaard
— 10 lessen van barista en trainer Michelle Pulcher van Lavazza
— Spot on je roast kiezen
— Welk koffiekarakter heb jij?
— Anna Hendriksen, Simon Lévelt
— Sta op voor eerlijke koffie met Sven Drillenburg Lelijveld
— Hoe herken ik het perfecte kopje espresso?
— Sta op voor eerlijke koffie met Mariët ter Veld
— ‘De kunst is om koffie maximaal tot uitdrukking te brengen’
— Koffiebarmenu
— Bakkie doen met Ellen Hoog
— Latte Art
— Sta op voor eerlijke koffie met Esther ‘Tess’ Atieno
— ‘Ik wil mijn vaders visie om volledig in harmonie met de natuur te leven voortzetten’
— Koffieproeverij sterrenchef Joris Bijdendijk x L’OR Espresso
— I have a coffee dream
— Meester Egberts
— Sta op voor eerlijke koffie met Daniëlle de Lange
— Bakkie doen met Henk Schiffmacher
— Proeven als een pro, met Sandra Hermans – Q-grader voor Simon Lévelt
— De juiste balans
— Bakkie doen met Barry Hay
— Siebren Nicolai, Lavazza
— Alles over oploskoffie
— Bakkie doen met Koen de Kort
— Bakkie doen met Domien Verschuuren
— Maycke de Weger, Australian
— Koffie met een plan
— Francesca Lavazza
— Sta op voor eerlijke koffie met Dursun Mun
— Pierre Wind: ‘Magie in de keuken’
— Bruggen bouwen voor impact
— Bakkie doen met Carlo Bach
— Dubbel shot melk graag
— Koffie met een verhaal
— Go go koffie
— Elke dag een beetje beter
— Sta op voor eerlijke koffie met Mark Slegers
— Sta op voor eerlijke koffie met Chiara Scirè
— Open over koffiewaarde
— Allard Engels, Segafredo
— Stéphanie Ribbens – Café Royal
— Koffie mag een feestje zijn