Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Word Thuis Barista

— Bedankt voor de koffie

— Met éxtra smaak graag

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Groene koffie, dát is lekker

— Starring Starbucks

— Barista in 24 uur

— Wereldkoffie

— BOON brandt bonen

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Met respect voor de bron

— Perla ondersteunt REDD*

— Een kopje community

— Hot cafeïnevrij

— Douwe Egberts en sociale impact

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— 10 trends zetten

— Dat is handig

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Word Thuis Barista

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Word Thuis Barista

— Zo maak je wereldkoffie

— Koffie van hot naar her

— Cupje koffie

— 10x koffie & koek

— Haal 'the most' uit je roast

— Turijn, koffiehoofdstad

— Zo bewaar je koffiebonen

— Herken de menukaart

— Cuppie cuppie gebruiken

— Dit moet je weten over espresso

— Terug in de koffieschoolbanken

— Zo word je fan van filter

— Typisch Hollands

— Know, know, know your roast

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Proef als een pro

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Groene koffie, dát is lekker

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Koffiemachines om voor te juichen

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Groene vingers

— Maal, filter en schenk als een pro

— Plant-based koffie & co.

— Eerlijke koffieketen

— Van de koffiekaart

— Drip is hip

— Ice ice baby

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Wat is brew ratio?

— Thee talk

— En soms wil je thee

— Groener koffiedrinken

— Arabica versus Robusta

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Hoe leer je latte art?

— Wat is extractietijd?

— Wat moet je weten over melk?

— Iconen

— Welke tools gebruikt de barista?

— Tijdmachine

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Giro 3 d’espresso

— Espresso perfetto

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Perla Future Coffee Project

— Kies je pad

— Koffiewereld

— Cuppa cappu?

— Koffie is welles/nietes gezond

— Van echte waarde

— Kies je systeem

— Van kiem tot kop