Search

Koffieplan(t)

Terwijl de vraag naar koffie wereldwijd toeneemt, zet klimaatverandering de gezondheid van de koffieplant onder druk. Dubbele dreiging. En daarom werken hulptroepen van Nestlé in Tours aan sterkere en stabiele(re) koffieplanten. Maar hoe?
Lees verder

— Hoe gebruik ik mijn mokapot op de beste manier?

— Haal 'the most' uit je roast

— Thee talk

— Zo maak je wereldkoffie

— BOON brandt bonen

— Douwe Egberts en sociale impact

— Terug in de koffieschoolbanken

— Starring Starbucks

— Barista in 24 uur

— Groener koffiedrinken

— Know, know, know your roast

— Herken de menukaart

— Hoe maak je de perfecte cappuccino?

— Koffie is welles/nietes gezond

— Welke tools gebruikt de barista?

— Bedankt voor de koffie

— Perla ondersteunt REDD*

— Word Thuis Barista

— Hot cafeïnevrij

— Zo bewaar je koffiebonen

— Zo word je fan van filter

— Koffie van hot naar her

— Met éxtra smaak graag

— 10x koffie & koek

— Word Thuis Barista

— Maal, filter en schenk als een pro

— Zo zet je het perfecte filterbakkie

— Help! Mag ik een spoedcursus malen en doorloop- en extractietijd krijgen?

— Word Thuis Barista

— Espresso perfetto

— Eerlijke koffieketen

— Giro 3 d’espresso

— Iconen

— Koffiegeschiedenis in vogelvlucht

— Groene koffie, dát is lekker

— Ice ice baby

— Dit moet je weten over espresso

— Plant-based koffie & co.

— 10 redenen waarom de L’OR Barista espressomachine zo bijzonder is

— Arabica versus Robusta

— 10 trends zetten

— Tijdmachine

— Cuppie cuppie gebruiken

— Groene vingers

— Dat is handig

— Cuppa cappu?

— Typisch Hollands

— Hoe leer je latte art?

— Wereldkoffie

— Wat moet je weten over koffie-roasts?

— Groene koffie, dát is lekker

— Wat is brew ratio?

— Hoe zet ik een betere filterkoffie?

— Hoe kan ik op een duurzamere manier koffiedrinken?

— Een kopje community

— Proef als een pro

— En soms wil je thee

— Koffiewereld

— Ieder zijn eigen koffiesmaak

— Van de koffiekaart

— Dit zijn de belangrijkste koffietrends

— Turijn, koffiehoofdstad

— Kies je pad

— Met respect voor de bron

— Perla Future Coffee Project

— Wat wordt met Segafredo’s 5M bedoeld?

— Cupje koffie

— Van kiem tot kop

— Hoe maak je de perfecte latte macchiato?

— Drip is hip

— Koffiemachines om voor te juichen

— Kies je systeem

— Wat is extractietijd?

— Koffie Neerlandica, 125 jaar Perla parels

— Van echte waarde

— Wat moet je weten over melk?

— Welke zetmethode is eigenlijk het meest duurzaam?