Search
Recepten

Carajillo

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Recepten

Carajillo

Koffiecocktails en -mocktails zijn een mixdrankcategorie op zichzelf geworden. Rum en koffie, dat is een perfecte combinatie.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Personen
2
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel, schil goed schoongeboend
  • 4-6 ijsblokjes
  • 50 ml Licor 43 (Gall & Gall)
  • 2 NESCAFÉ® Farmers Origins Mexico espresso

Bereiden

1.
Maak met de dunschiller 3 repen van het oranje deel van de sinaasappel­ schil en wrijf met 1 stukje langs de rand van de glazen. Knijp een beetje in de schil zodat de olie vrijkomt.

2.
Vul de glazen met ijsblokjes en schenk de Licor 43 erbij. Vul aan met espresso (schenk langs de rand van het glas, dan smelten de ijsblokjes niet direct). Garneer met de overige sinaasappel­ repen.

NESCAFÉ® Farmers Origins Mexico capsules

Zijdezachte, ronde en uitgebalanceerde koffie van gemiddelde intensiteit uit Mexico. De carajillo die je ermee maakt, serveer je in no-time aan je gasten.
Bestel via ah.nl

DRANKENSTYLING CLAARTJE LINDHOUT