Search
Recepten

Aardbeien vanille dalgona

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Recepten

Aardbeien vanille dalgona

Heerlijk op z’n Italiaans nazomeren met deze smoothie, waarin dubbele koffiekracht en de zachte smaken van aardbei en vanille een stijlvolle smaakdans uitvoeren.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Personen
2
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 4 el NESCAFÉ® Gold oploskoffie
  • 4 el fijne kristalsuiker
  • 4 el Lavazza Qualità Rossa (capsules)
  • 150 g AH Doosje met aardbeien (diepvries)
  • 400 ml Alpro Barista vanilla flavour
  • 6-8 ijsblokjes
  • verse aardbeien, om te garneren

Bereiden

1.
Mix de oploskoffie en de suiker met de hete koffie in een kom in ca. 3 min. licht en luchtig en zorg dat de suikerkristallen zijn opgelost. Blender intussen de aardbeien met de helft van de Alpro Barista vanilla flavour tot een gladde smoothie.

2.
Schuim de rest van de vanilledrink op in de melkopschuimer op de koude stand.

3.
Verdeel de ijsblokjes over 2 hoge glazen en schenk eerst de smoothie, dan de opgeschuimde melk en vervolgens de luchtige koffie erop. Garneer met in partjes gesneden aardbeien. Serveer direct.

Lavazza Qualità Rossa capsules

Iconische blend van Afrikaanse robusta en Braziliaanse arabica met smaaktonen van chocolade en gedroogd fruit
Bestel via ah.nl

DRANKENSTYLING CLAARTJE LINDHOUT