Search
Recepten

Bubble koffie

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Bubble koffie

Comfort-koffies waarmee je op de bank kruipt, verwenkoffies waarbij je graag een (bord)spelletje speelt. Laat de regen maar kletteren. Fijn, het is
weer koffieseizoen.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
2
Duur
15
min

Ingrediënten

  • 6 el instant brown sugar tapiocaparels (toko)
  • 11⁄2 el donkere basterdsuiker
  • ca. 6 ijsblokjes
  • 200 ml Alpro Barista vanilla flavour
  • 200 ml Fairtrade Original Community coffee dark roast snelfilter, afgekoeld
  • 1⁄2 tl Fairtrade Original Community Coffee dark roast gemalen

Bereiden

1.
Kook de tapiocaparels volgens de aan­ wijzingen op de verpakking in een kleine steelpan. Giet ze af, doe ze terug in de pan en roer de basterdsuiker erdoor tot het is opgelost.

2.
Verdeel de tapiocaparels over 2 glazen en doe dan de ijsblokjes erbij.

3.
Schuim de Alpro Barista drink koud op in een melkopschuimer (doe dit in delen als het niet past). Meng de helft van het drinkschuim met de koffie en schenk over het ijs. Top af met de rest van het schuim. Bestrooi met de gemalen koffie.

Fairtrade Original Community Coffee dark roast gemalen

Pittige koffie met een levendig, rijk aroma gemaakt van bonen uit Colombia, Peru en Oeganda. Duurzaam en biologisch verbouwd en dát proef je terug in jouw kopje koffie!
Bestel via ah.nl

 

RECEPTUUR MARTINE STEENSTRA
TEKST ICO VAN RHEENEN