Search
Recepten

Caffè mocha

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Caffè mocha

Een Italiaanse classico die (weer) helemaal on trend is: koffie-ontmoet-chocolademelk.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 1 tl cacaopoeder (Australian Organic Cocoa Powder)
  • 1 tl fijne kristalsuiker
  • 60 ml sterke koffie (Lavazza Espresso Maestro)
  • 150 ml opgeschuimde volle melk

Bereiden

1.
Meng in een kop de cacaopoeder met de suiker. Schenk de hete koffie erbij en roer tot de cacaosuiker is opgelost.

2.
Schenk de opgeschuimde melk langzaam op de koffie, houd het kopje licht scheef richting de melk. Goed roeren voor de eerste slok.

Lekker
Garneer het melkschuim met een toef slagroom en fijngehakte bittere chocolade of cacaopoeder.

Lavazza Espresso Maestro Lungo capsules

Proef de bloemige smaak en fruitige tonen in deze zoete, aromatische Lavazza-blend.
Bestel via ah.nl

 

Tekst & Receptuur Nicole Willemse