Search
Recepten

Calabrian holiday coffee

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Recepten

Calabrian holiday coffee

Koffiecocktails en -mocktails zijn een mixdrankcategorie op zichzelf geworden. Warm of koud, ze hebben allemaal de X-factor.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Personen
2
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 1 takje munt + extra om te garneren
  • 150 ml illy Cold brew classico
  • 2 el Monin Vanillesiroop
  • ca. 10-12 ijsblokjes
  • 75 ml Amaro del Capo (Gall & Gall)
  • 2 partjes citroen

Bereiden

1.
Doe de munt met de cold brew en vanillesiroop in een shaker en kneus de muntblaadjes met een muddler of houten lepel. Voeg de helft van de ijsblokjes en alle Amaro del Capo toe en shake stevig.

2.
Vul 2 tumblers of whiskyglazen met de overige ijsblokjes en een partje citroen en schenk de cocktail erbij. Garneer met extra munt.

illy Cold brew classico

Dorstlessend en verfrissend, met een natuurlijk zoete, zachte en goed uitgebalanceerde smaak, verrijkt met tonen van chocolade en karamel. illy cold brew: laat je verrassen, verfrissen en geniet!
Bestel via ah.nl

 

DRANKENSTYLING CLAARTJE LINDHOUT