Search
Recepten

Cappuccino caramel martini

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Recepten

Cappuccino caramel martini

Hoera, de espresso martini heeft een fancy zusje gekregen: de cappuccino caramel martini.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Personen
2
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 2 espresso’s (à 25 ml)
  • 75 ml Luchino Exclusive vodka (Gall & Gall)
  • 6 ijsblokjes
  • 100 ml volle melk of opschuimmelk
  • cacaopoeder (bijv. Fairtrade Original)
  • 6 koffiebonen

Bereiden

1.
Shake de espresso met de vodka, karamelsiroop en ijsblokjes goed los (of tot alles koud is). Schuim intussen de melk op in een melkopschuimer op de koude stand.

2.
Verdeel de inhoud van de shaker zonder de ijsblokjes over de champagnecoupes/martiniglazen en vul aan de opgeschuimde melk. Bestrooi met cacao, leg op elke schuimlaag drie koffiebonen en serveer direct.

Variatietip
Vervang de karamelsiroop eens door Monin Chocolate cookie siroop.

 

DRANKENSTYLING CLAARTJE LINDHOUT