Search
Recepten

Caramel mocha frappé

FOTOGRAFIE
SASKIA LELIEVELD & RENÉ MESMAN
STYLING
WENDIE HAGEN & NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
TEKST
ICO VAN RHEENEN
Recepten

Caramel mocha frappé

Je kunt voor de barista­ varianten van Alpro kiezen omdat plantaardige drinks minder milieubelastend zijn dan dierlijke melk. Steeds meer moderne koffiedrinkers geven er letterlijk en figuurlijk smaak mee aan hun dagelijkse koffie(verwen) momenten.

FOTOGRAFIE
SASKIA LELIEVELD & RENÉ MESMAN
STYLING
WENDIE HAGEN & NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
TEKST
ICO VAN RHEENEN
Personen
1
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 250 ml Alpro Barista caramel flavour
  • 1 lungo (bijv. Perla Huisblends Lungo dark)
  • 1 flinke hand vol ijsblokjes
  • 1 tl kokosbloesemsuiker
  • evt. oploskoffie of cacaopoeder

Bereiden

Blender alle ingrediënten tot een verfrissende, romige ijskoffie. Schenk in een glas, en bestrooi naar smaak met wat oploskoffie of cacaopoeder. Zet een muziekje op, en genieten maar.

Alpro Barista caramel flavour

Speciaal gemaakt om op te schuimen. Met de zoete touch van karamel op een zachte, subtiele basissmaak van haver en soja. Om van je lievelingskoffie nog meer een verwenkoffie te maken.
Bestel via ah.nl