Search
Recepten

Chocolate cookie mocha

Fotografie
Jelle Rietveld
Barista
Heru Leander
Recepten

Chocolate cookie mocha

Deze kokos-choco-cookie-koffie is een ultieme alles-in-één-beleving. Inclusief koekje.

Fotografie
Jelle Rietveld
Barista
Heru Leander
Koffie
1
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 10 ml Monin Chocolate Cookie siroop
  • 1 vers gezette espresso
  • 150 ml Alpro Barista Coconut
  • cacaopoeder (Australian Cocoa powder organic)

Bereiden

1.
Giet de Monin Chocolate Cookie siroop in een cappuccinokop. Giet de espresso erbij.

2.
Schuim de kokosdrink op met een melkopschuimer (of gebruik het stoompijpje van het espressoapparaat) tot cappuccinodikte en giet dit op de choco-koffie. Bestrooi naar smaak met cacaopoeder.

Monin Chocolate Cookie siroop

Deze Premium kwaliteit siroop geeft een echte en intense chocolate cookie smaak aan je koffiecreatie. Ook te gebruiken in melk, ijskoffie, warme chocolademelk en thee.
Bestel via ah.nl