Search
Recepten

Coco macchiato

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
RECEPTUUR
MARTINE STEENSTRA
Recepten

Coco macchiato

Koffie bevat wel 800 aromatische smaak- verbindingen. Koffie heeft (ook daarom) veel smaakvrienden. Van chocolade tot noten en van graan tot citrus. Proef, probeer en combineer.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
RECEPTUUR
MARTINE STEENSTRA
Stuks
2
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 2 Café Royal Caramel capsules
  • 25 ml Alpro Barista kokos
  • evt. 1 tl Monin Caramelsiroop
  • 1⁄2 tl AH Biologisch Kokosrasp, licht geroosterd

Bereiden

1.
Bereid de espresso’s en schuim de kokosdrink op in
een melkopschuimer. Voeg eventueel wat karamelsiroop aan de espresso toe en top af met een piepklein scheutje kokosmelk (una macchia = een vlek, macchiato betekent gevlekt).

2.
Bestrooi met wat geroosterd kokosrasp.

Tip
Uiteraard kun je deze smaakcombinatie ook maken met een cappuccino, flat white of caffè latte.

Café Royal Caramel

Elegante espresso, verfijnd met een zacht karamelaroma, voor ongeëvenaarde koffiebeleving.

Bestel