Search
Recepten

Coconut mocha

RECEPT
MERIJN GIJSBERS
FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
Recepten

Coconut mocha

Deze choco- kokoskoffie kan wel eens een moderne klassieker worden. Dat denken wij – want we hebben ‘m al geproefd.

RECEPT
MERIJN GIJSBERS
FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
Persoon
1
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 1 el plantaardige pure chocopasta
  • 1 espresso of sterke koffie
  • 150 ml Alpro Barista Kokosnoot
  • cacaopoeder
  • kokosvlokken

Bereiden

1.
Schep de chocopasta in een glas en voeg de espresso toe. Roer tot een smeuïg mengsel.

2.
Schuim de kokosdrink op in een melkschuimer en schenk op de koffie. Bestrooi met cacaopoeder en kokosvlokken.

Alpro Barista Kokosnoot

Geeft een lekker tropische schuim-touch aan je koffie verkeerd, cappuccino of cold brew.
Bestel via ah.nl