Search
Recepten

Cold brew Campari spritz

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Recepten

Cold brew Campari spritz

Koffiecocktails en -mocktails zijn een mixdrankcategorie op zichzelf geworden. Rum en koffie, dat is een perfecte combinatie.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Personen
2
Duur
10
+10 wachttijd

Ingrediënten

  • 200 g Fairtrade Original Community Coffee mild roast (gemalen koffie)
  • ca. 250 ml Campari (Gall & Gall)
  • 8-10 ijsblokjes
  • 2 schijfjes sinaasappel
  • 125 ml prosecco
  • 60 ml AH Mineraalwater koolzuurhoudend

Bereiden

1.
Doe de koffie in een brandschone glazen pot en vul aan met Campari. Sluit de pot en laat minimaal 10 min. trekken (maar liefst 1 nacht of dag). Schenk de Campari vervolgens door een koffiefilter.

2.
Verdeel de ijsblokjes en sinaasappel over 2 spritzglazen en schenk in elk glas ca. 40 ml Campari. Vul af met prosecco en mineraalwater.

Fairtrade Original Community Coffee Mild Roast snelfiltermaling

Of maak de citrus cold brew met deze variant: de Mild Roast is gemaakt van Fairtrade en biologische koffiebonen uit Colombia, Peru en Oeganda en heeft een zachte smaak en een fruitig aroma.
Bestel via ah.nl

DRANKENSTYLING CLAARTJE LINDHOUT