Search

Recepten

Energyballs

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Energyballs

Lekker voor bij de koffie.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 10 medjooldadels
  • 100 g AH Notenmix ongebrand
  • 2 el cacaopoeder
  • 2 el sesamzaad
  • 2 el kokosrasp

Bereiden

1.
Ontpit 10 medjooldadels en maal ze met 100 g AH Notenmix ongebrand en 2 el gemalen koffie (Perla Huisblends Aroma) in de keukenmachine tot een samenhangende massa.

2.
Vorm er 15 balletjes van ca. 2,5 cm van. Rol de balletjes desgewenst door verschillende toppings zoals cacaopoeder, geroosterd sesamzaad en kokosrasp; je hebt van elk ca. 2 eetlepels nodig als je ze alle drie gebruikt.

3.
Bewaar de energyballs in de koelkast.

Perla Superiore Italian Roast Palermo capsules

Pittige, krachtige espresso- melange van donker gebrande robusta- en arabicabonen met een kruidig karakter. Rainforest Alliance gecertificeerd.
Bestel via ah.nl