Search
Recepten

Gin & thee

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Gin & thee

Pickwicks meesterproever Viral Sheth keurt per dag gemiddeld 250 soorten thee. Dus als iémand een kenner is, dan hij wel.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
2
Duur
5
min + 30 MIN. WACHTTIJD

Ingrediënten

  • 2 zakjes Pickwick Green Tea pure
  • ca. 8 ijsblokjes
  • 100 ml gin (Gall & Gall)
  • 150 ml tonic
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 partjes AH Biologisch citroen

Bereiden

1.
Laat de zakjes Pickwick Green Tea 5 min. in 100 ml bijna kokend water trekken. Haal het zakje eruit en laat helemaal afkoelen.

2.
Verdeel de ijsblokjes over 2 glazen en verdeel de afgekoelde groene thee erover. Vul aan met de gin en de tonic. Garneer met een takje rozemarijn en een partje citroen.

Tips
• Liever alcoholvrij? Vervang de gin door Seedlip Garden 108 of Gordon’s Gin alcohol free 0.0%.
Meer spanning en minder klassiek? Vervang de Pickwick Green Tea door Pickwick Herbal mint of Pickwick Herbal Super Blends energy.
• Lekker met een bolletje zachte geitenkaas gerold door geroosterde pijnboompitjes en wat superfijngehakte rozemarijn­ naaldjes.

Pickwick Green Tea pure

Frisse, zachte thee van jonge theeblaadjes.
Bestel via ah.nl

 

RECEPTUUR MARTINE STEENSTRA
TEKST NICOLE WILLEMSE