Search
Recepten

Kir rooibos

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Kir rooibos

Pickwicks meesterproever Viral Sheth keurt per dag gemiddeld 250 soorten thee. Dus als iémand een kenner is, dan hij wel.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
2
Duur
5
min + 30 MIN. WACHTTIJD

Ingrediënten

  • 2 zakjes Pickwick Rooibos pure
  • 4-6 el Monin vanillesiroop
  • evt. 6 vanillestokjes
  • 1 fles champagne brut, cava of mousserende witte wijn, gekoeld

Bereiden

1.
Laat de Pickwick Rooibos 5 min. in 125 ml kokend water trekken. Haal de theezakjes eruit, voeg vanillesiroop naar smaak toe en laat helemaal afkoelen.

2.
Schenk in 6 glazen elk 2 theelepels rooibos-vanillesiroop. Halveer de vanillestokjes in de lengte en zet ze in de glazen. Vul de glazen af met de wijn.

Tips
• Liever alcoholvrij? Deze cocktail kan ook heel erg goed met een alcoholvrije mousserende wijn.
• Lekker met een geroosterd bloemkool­ roosje, bestrooid met vadouvan.

Pickwick Rooibos pure

Mild en licht zoet van smaak. Zonder cafeïne.
Bestel via ah.nl

 

RECEPTUUR MARTINE STEENSTRA
TEKST NICOLE WILLEMSE