Search
Recepten

Koffie-chiapudding

Fotografie
Saskia Lelieveld
Styling
Wendie Hagen
Receptuur & Foodstyling
Lars Hamer
Recepten

Koffie-chiapudding

Van koffiewafels tot koffiechocoladepasta: koffie is niet alleen je vriend bíj je ontbijt maar ook ín je ontbijt. Double shot, altijd raak. Is er iets lekkerders?

Fotografie
Saskia Lelieveld
Styling
Wendie Hagen
Receptuur & Foodstyling
Lars Hamer

Ingrediënten

  • 200 ml koffie, afgekoeld (Fairtrade original community coffee aroma)
  • 2 dadels, onpit
  • 4 el chiazaad
  • 4 el alpro mild & creamy naturel met kokosnoot
  • 60 g blauwe bessen
  • 1 el pistachenoten, grof gehakt

Bereiden

1.
Maal de koffie met de dadels in een kom fijn met een staafmixer. Meng het chiazaad erdoor. Verdeel over 2 glazen en zet afgedekt een nacht in de koelkast.

2.
Schep de Mild & Creamy met kokosnoot erop. Verdeel de blauwe bessen erover en garneer met de pistachenootjes.

Fairtrade Original Community Coffee Aroma snelfiltermaling

Gemaakt van koffiebonen uit Colombia, Peru en Oeganda, handgeplukt door boeren die een speciale leefbaar inkomen referentieprijs (LIRF) hebben ontvangen.
Bestel via ah.nl