Search

Recepten

Koffie-deluxe shake

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Koffie-deluxe shake

De coolste koffies zijn minstens zo vaak gekoeld als warm. Probeer ze en concludeer: ze zijn allemaal hot & happening.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 2 el hazelnoten
  • 2 el ahornsiroop
  • 2 espresso’s (Café Royal Hazelnut)
  • 400 ml AH Ongezoet Hazelnoot drink
  • 2 el Monin Hazelnoot siroop
  • 4 bolletjes mokka-ijs (beker, AH Italiaans schepijs)
  • 2 ijsblokjes
  • Slagroom (spuitbus)
  • 1-2 cookie bites wafeltjes hazelnoot (zak, 120 g)

Bereiden

1.
Verhit een koekenpan en rooster 2 el hazelnoten met 2 el ahornsiroop 2 minuten op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

2.
Mix 2 espresso’s (Café Royal Hazelnut) in de blender met 400 ml AH Ongezoet Hazelnoot drink, 2 el Monin Hazelnoot siroop, 4 bolletjes mokka-ijs (beker, AH Italiaans schepijs) en 2 ijsblokjes tot een gladde milkshake.

3.
Verdeel over 2 hoge glazen en garneer met een toef slagroom (spuitbus). Versier met 1-2 cookie bites wafeltjes hazelnoot (zak, 120 g). Bestrooi met de gehakte hazelnoten.

Café Royal Hazelnut capsules

Onvergelijkbaar romige espresso met aroma’s van vers gebrande hazelnoten. Rainforest Alliance gecertificeerd en CO2-gecompenseerd.
Bestel via ah.nl