Search
Recepten

Koffie negroni

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Koffie negroni

‘Espresso is een trouwe vriend die je je hele leven vergezelt.’ Italianen nemen het maken en drinken van koffie serieus. En ook hun rol in de koffiecultuur en -geschiedenis.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
2
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 60 ml illy Cold brew classico (blikje, 250 ml)
  • 50 ml London dry gin (Gall & Gall)
  • 50 ml Campari (Gall & Gall)
  • 50 ml vermouth (bijv. Lillet blanc, Gall & Gall)
  • 1 sinaasappel

Bereiden

1.
Schenk alle ingrediënten in een mixglas met ijs en roer 10 seconden met een (bar)lepel.

2.
Verdeel de mix door een zeef in 2 tumblerglazen met een extra grote ijsblokken (zodat de cocktails niet te snel verdunnen) en garneer met partjes sinaasappel of sinaasappelschil.

illy Cold brew classico

Dorstlessend en verfrissend, met een natuurlijk zoete, zachte en goed uitgebalanceerde smaak, verrijkt met tonen van chocolade en karamel. illy cold brew: laat je verrassen, verfrissen en geniet!
Bestel via ah.nl

TEKST ICO VAN RHEENEN VERTALING & BEWERKING NICOLE WILLEMSE