Search
Recepten

Koffiecocktail caldo

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Koffiecocktail caldo

‘IJskoffies, melkkoffiecreaties en fantasiekoffies kom je tegenwoordig ook in Italië tegen. Maar die zullen de fundamenten van onze koffiecultuur nooit vervangen.’

Lavazza’s Marcello Arcangeli.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
2
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 60 ml Amaro del capo (Gall & Gall)
  • 300 ml sterke koffie (Lavazza Espresso Italiano classico, gezet met een mokapot)
  • AH Geslagen room light
  • nootmuskaat

Keukenspullen

  • Cocktailshaker

Bereiden

1.
Meng de kruidenlikeur met de warme koffie. Verdeel de koffiemix over de glazen, spuit er slagroom op en bestrooi met nootmuskaat.

Lavazza Espresso Italiano Classico bonen

Tradioneel Italiaanse blend van 100% arabicabonen voor een volle en intense smaak met bloemige en fruitige tonen.
Bestel via ah.nl

 

TEKST ICO VAN RHEENEN
VERTALING & BEWERKING NICOLE WILLEMSE