Search
Recepten

Maple-syrup-zeezout latte

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Maple-syrup-zeezout latte

Comfort-koffies waarmee je op de bank kruipt, verwenkoffies waarbij je graag een (bord)spelletje speelt. Laat de regen maar kletteren. Fijn, het is weer koffieseizoen.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
2
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 400 ml Alpro Barista kokos
  • 2 espresso’s van Café Intención Espresso intensivo bonen
  • 2 el AH Biologisch Ahornsiroop
  • 1⁄2 tl Maldon Zeezoutvlokken

Keukenspullen

  • 2 hittebestendige glazen

Bereiden

1.
Schuim de kokosdrink op in een melkopschuimer (doe dit in delen als het niet past).

2.
Zet de espresso’s en schenk ze bij het kokosschuim.

3.
Swirl de ahornsiroop erover en bestrooi met zeezoutvlokken.

Alpro Barista kokos

Alpro Barista kokos past perfect in koffie van vrijwel elke boon, melange of manier van branden. Plantaardig met de tropische smaak van duurzaam geteelde kokosnoten. Speciaal gemaakt om op te schuimen.
Bestel via ah.nl

RECEPTUUR MARTINE STEENSTRA
TEKST ICO VAN RHEENEN