Search

Recepten

Peanut affogato

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Peanut affogato

De coolste koffies zijn minstens zo vaak gekoeld als warm. Probeer ze en concludeer: ze zijn allemaal hot & happening.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT

Ingrediënten

  • 250 ml AH Roomijs Vanille
  • 3 el AH 100% Pindakaas naturel
  • 2 el AH pinda’s gezouten
  • 2 espresso’s (Segafredo Cadenza Espresso Dark)

Bereiden

1.
Schep het vanille­ijs in een plastic bakje, laat indien nodig iets smelten en roer de pindakaas er losjes door. Zet 30 minuten in de vriezer.

2.
Hak de pinda’s fijn. Schep in 2 coupes (of andere glazen) 1­2 bollen ijs – je houdt wat ijs over. Schenk de espresso’s erover en bestrooi met fijngehakte pinda’s. Serveer direct.

Tip
Voeg een scheutje Kahlúa toe aan de espresso en bedruppel het ijs vlak voor het serveren met Monin Caramel siroop sugar free.

Segafredo Cadenza Espresso Dark capsules

Een klimaatneutrale, donker gebrande arabicablend met geuren van zoete vruchten en een smaakaccent van pure chocolade. Rainforest Alliance gecertificeerd.
Bestel via ah.nl