Search
Recepten

Pistache latte met kokosmelk

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Pistache latte met kokosmelk

Comfort-koffies waarmee je op de bank kruipt, verwenkoffies waarbij je graag een (bord)spelletje speelt. Laat de regen maar kletteren. Fijn, het is
weer koffieseizoen.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
2
Duur
15
min

Ingrediënten

  • 1 bakje AH pistachenoten
  • 3 el gecondenseerde (kokos)melk
  • 300 ml Friesche Vlag Latte opschuimmelk
  • 4 Starbucks® Italian style roast ristretto’s

Bereiden

1.
Houd 5 pistachenoten achter voor garnering en maal de rest met een staafmixer of in een keukenmachine of blender fijn tot de olie vrijkomt en je een gladde pistachepasta hebt. Hak de achtergehouden pistache- noten fijn.

2.
Doe in elk glas 2 eetlepels pistache- pasta en schep daar voorzichtig de gecondenseerde melk op zodat je 2 strakke laagjes krijgt.

3.
Schuim de melk op in een melkopschuimer (doe dit in delen als het niet past). Zet intussen de espresso’s. Schenk voorzichtig de espresso op de gecondenseerde melk en top af met de melk en een dunne schuimlaag. Bestrooi met de gehakte pistachenoten.

Starbucks® by Nespresso® Italian style roast ristretto capsules

Geniet nu thuis van deze dark roast Starbucks® koffie voor jouw nespresso systeem. De italian roast heeft een rijk en diep profiel met tonen van gekarameliseerde suiker. Donkere branding.
Bestel via ah.nl

 

RECEPTUUR MARTINE STEENSTRA
TEKST ICO VAN RHEENEN