Ook zo’n fan van Netflix-serie Stranger Things? Wij wel. En ook zijn we idolaat van coole koffies. Eén en één is drie is Stranger Coffees. Voor modernisten, niet voor puristen.
1.
Houd 1 stukje chocolade achter en hak de rest grof. Smelt de gehakte chocolade au bain-marie en laat iets afkoelen tot het weer een beetje stevig is. Schep de chocolade in een spuitzak en spuit aan de binnenkant van een glas een dramatische drip. Laat iets stollen.
2.
Hak de achtergehouden chocolade en amandelen fijn. Schuim de amandeldrink koud op. Schenk de koffie in het glas en vul aan met de opgeschuimde amandeldrink. Leg een bescuitje op het glas en 3 marshmallows. Brand ze met een crème-brûléebrander goudbruin, leg er nog een biscuitje op en weer 3 marshmallows en brand die ook. Bestrooi met de amandelen en chocolade.
Zoeter? Voeg dan 1-2 eetlepels Monin Amaretto siroop toe!
Receptuur Martine Steenstra