Search
Recepten

Salted caramel latte macchiato

Fotografie
Jelle Rietveld
Barista
Edward Beumer
Recepten

Salted caramel latte macchiato

Omdat jij én je koffie van salted caramel nu eenmaal geen genoeg kunnen krijgen.

Fotografie
Jelle Rietveld
Barista
Edward Beumer
Koffie
1
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 20 ml Monin Caramel siroop
  • ½ tl zeezout
  • ± 180 ml volle mel
  • 40 ml espresso

Bereiden

1.
Schenk de Monin Caramel siroop in een latte-glas en bestrooi met het zout. Schuim de melk op met een melkschuimer, cafetière of stoompijpje van je espressomachine. Giet de warme – maar niet hete – gestoomde melk via de rand in het glas.

2.
Zet de espresso en schenk hem heel rustig door de melk. Voor een extra laagje schep je er met een lepel nog een toef melkschuim op.

Monin Caramel siroop

Deze premium kwaliteit siroop geeft een échte en intense caramel smaak aan je koffiecreatie. Ook te gebruiken in melk, ijskoffie, warme chocolademelk en thee. Probeer het!
Bestel via ah.nl