Search
Recepten

Shakerato

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Shakerato

Een shakerato is een veel gedronken gekoelde espresso- variant die je einde ochtend of in de middag drinkt.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
1
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 5 ijsblokjes
  • Espresso lungo
  • 1 of 2 tl rietsuiker
  • 3 koffieboontjes

Keukenspullen

  • Cocktailshaker

Bereiden

1.
Doe 5 ijsblokjes in een cocktailshaker en voeg er een espresso lungo en 1 of 2 tl rietsuiker aan toe.

2.
Shake 15 seconden en serveer in een klein cocktailglas, al dan niet met drie koffieboontjes als garnering.

 

TEKST ICO VAN RHEENEN
VERTALING & BEWERKING NICOLE WILLEMSE