Search
Recepten

Tiramisu zonder

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Recepten

Tiramisu zonder

Koffiecocktails en -mocktails zijn een mixdrankcategorie op zichzelf geworden. Rum en koffie, dat is een perfecte combinatie.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
MARTINE STEENSTRA
Personen
2
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 1 Segafredo Presto espresso (à 30 ml)
  • 6 ijsblokjes
  • 80 ml Lyre’s Amaretti (alcoholvrij, Gall & Gall)
  • 100 ml tonic
  • 1⁄2 tl cacaopoeder, om te bestuiven
  • 4 lange vingers

Bereiden

1.
Shake de nog hete espresso met het ijs, slagroom, Lyre’s Amaretti en tonic goed los. Hoe krachtiger je shaket, hoe mooier de schuimlaag.

2.
Verdeel de mocktail over 2 champagnecoupes/martiniglazen, bestrooi met cacao en serveer met 2 lange vingers op elk glas.

Segafredo Presto espresso extra dark capsules

Extra donker gebrande bonen met een volle body en romige cremalaag. Deze koffie wordt gekarakteriseerd door een balans van kruiden en prettige bitters.
Bestel via ah.nl

DRANKENSTYLING CLAARTJE LINDHOUT