Search
Recepten

Turmeric & coconut koffie

Fotografie
Jelle Rietveld
Recepten

Turmeric & coconut koffie

Puristen kiezen voor espresso’s straight up, maar feit is dat melkkoffies, in vele varianten alleen maar populairder worden.

Fotografie
Jelle Rietveld
Glas
1
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 1 afgestreken tl kurkuma
  • ¼ tl gemalen kaneel
  • ¼ tl ­gemberpoeder
  • 30 ml warm water
  • 1 of 2 shots espresso (Perla Superiore Firenze)
  • 200 ml Alpro Barista Coconut

Bereiden

Doe 1 afgestreken tl kurkuma, ¼ tl gemalen kaneel en ¼ tl ­gemberpoeder in een macchiato­glas en mix met 30 ml warm water. Voeg 1 of 2 shots espresso (Perla Superiore Firenze) – naar smaak – toe. Schuim 200 ml Alpro Barista Coconut op tot 65 °C. Giet over het mengsel. 

Perla Superiore ­Italian Roast Firenze

Espressomaling die geschikt is voor je mokkapot. Een pittige krachtpatser met een intens karakter. Proef de typische gebrande en rokerige tonen.

Bestel