Search
Recepten

Wie zoet is krijgt koffie

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Recepten

Wie zoet is krijgt koffie

Comfort-koffies waarmee je op de bank kruipt, verwenkoffies waarbij je graag een (bord)spelletje speelt. Laat de regen maar kletteren. Fijn, het is
weer koffieseizoen.

FOTOGRAFIE
RENÉ MESMAN
STYLING
NANOUK SOUREN VAN RAMSHORST
FOODSTYLING
CLAARTJE LINDHOUT
Personen
2
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 4 el AH Honing vloeibaar mild en zoet
  • 1 el koek- en speculaaskruiden + extra om te bestrooien
  • 400 ml Alpro Barista amandel
  • 2 Café Royal Cinnamon espresso’s

Bereiden

1.
Verdeel de honing over 2 glazen en roer de koekkruiden erdoor.

2.
Schuim intussen de amandeldrink in delen op in een melkopschuimer en zet de espresso’s.

3.
Schenk het amandeldrinkschuim voorzichtig op de honing (probeer de honinglaag te behouden). Schenk de espresso voorzichtig op het amandeldrinkschuim. Bestrooi met extra koekkruiden.

Café Royal Cinnamon capsules

Koffie met een zachte, harmonieuze smaak. Het vleugje kaneel vult het licht gebrande aroma van de koffie subtiel aan. Rainforest Alliance gecertificeerd.
Bestel via ah.nl

 

RECEPTUUR MARTINE STEENSTRA
TEKST ICO VAN RHEENEN